Home Grassen

Get Adobe Flash player

Anticiperen op de behoeften van de markt ...

Caussade Zaden Biedt innovatieve en efficiënte concepten!
Zich bewust van de evolutie van voedergewassen systemen, Caussade Zaden spant zich in om de verwachtingen van de markt die van belang zijn tegemoet te komen.
Teler-teams werken aan de uitbreiding van weidegrassen, bijvoorbeeld de winter groei van rietzwenkgras.

Caussade Semences ontwikkelt ook een panel van soorten die tolerant zijn voor droge omstandigheden en in staat om veevoer te produceren in de zomer.

Ten slotte, back-up van de boeren in hun keuze van begroeiing, Caussade Zaden, presenteert een grote soort bereik en gewassen mengsels.

Dankzij zijn ervaring en betrokkenheid in het belang van de teelt, Caussade Zaden is nu in de positie om u een groot arsenaal van zuivere mengsels die over een hoge mate van ziekteresistentie beschikken  te bieden.
U zult versteld staan van de goede gezondheid van alle aan te bieden mengsels, ook qua opbrengsten en kwaliteit heeft Caussade Semences enorm geïnvesteerd in het product gras.

20 mengsels (standaard voor weides van een halfjaar tot blijvend grasland), Caussade Zaden kan U alle mengsels aanbieden, onder het mom van “U vraagt wij produceren” geeft U aan welke uit welke eigenschappen en percentages uw mengeling moet bestaan.
Wij zullen U daar in tegemoet komen, ook kunnen wij exclusieve mengelingen maken, met verpakkingen geheel aangepast aan uw criteria en bedrijfshuisstijl.
Natuurlijk gaat al het geen gepaard met zeer interessante commerciële afspraken zodat U zich zowel technisch als commercieel kunt onderscheiden met de markt.

Indien U tijdig informeert kunnen wij ook zéér interessant Italiaans-ray gras aanbieden onder zeer goede condities.