Home Algemeen

Get Adobe Flash player

Caussade Zaden Nederland BV is een 100% dochter van het Franse bedrijf Caussade Semences.

De Nederlandse BV is in het leven geroepen om dichter bij de afnemer “de verkooppunten van Caussade producten” te kunnen functioneren, Caussade Zaden Nederland BV onderhoud de contacten met de Nederlandse autoriteiten op het gebied van onderzoek van genetisch materiaal en is lid van Branchevereniging Plantum. Core business is het opzoeken, veredelen en vermeerderen van maïszaden maar let op; de genetica van Caussade Semences gaat véél verder (zie productgamma)

Caussade Zaden Nederland BV is de vraagbaak voor alle vragen met betrekking op landbouwprodukten welke de Europese Caussade Group in hun gamma hebben.

Caussade Semences is een onafhankelijke Franse onderneming in het creëren en vercommercialiseren van genetica voor grootschalige producties van teelt- en voedergewassen.

Caussade Semences is al tientallen jaren Partner en acteur in de agrarische wereld, met efficiëntie en relevantie wil Caussade Semences en dus Caussade Zaden voldoen aan de behoefte van de landbouwers.

Marketing

De marketing strategie is gebaseerd op de respectering van de landbouw en agrobusiness trades.
Mede door de efficiency maakt het dat Caussade Semences één van de 5 belangrijkste Franse zaadfabrikanten is voor wat betreft maïs. Een ander voorbeeld is het vergroten van het marktaandeel in de sector granen, voedergewassen en koolzaad, alsmede in de eiwithoudende gewassen, sorghum en zonnebloemen. Tegenover de pro’s voor wat betreft de evoluties op land bouwtechnisch gebied, heeft Caussade Semences alle troeven in de hand om te voldoen aan de verwachtingen van de internationale markten. De onderneming is al volop in de meeste Europese landen aanwezig, maar ook rond de Middellandse zee, Japan, Canada, Oekraïne, Rusland en Centraal Amerika. In het veld, ziet u het enthousiasme van de Caussade Semences verkoopafdeling en vanaf 2011 tot bij u in het veld in Nederland, neem gerust contact op met de medewerkers.